Click for RSS Feed

Official Home of Wiggle High5 Pro Cycling

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
premax
wiggle-honda-pro-cycling-sponsors-117x76
kask
koo
thumbs_skinskopie
srm1
champion-system-logo
goexpro
Stampa
high5_thumb
scicon_thumb
Northwave
jessnew
thumbs_astutenew
honda_power_of_dreams_logo
colnago_0
tacx_velke
look-logo
deda

Kirsten Wild Blog: Nog 52km…

En dan zitten de wedstrijdkilometers voor m’n wegteam Wiggle-High5 erop… Soms ben ik aan het aftellen naar het eind van het seizoen, maar dit jaar heb ik het wel naar m’n zin en zou ik nog wel even doorkunnen. 

Vraag me dat na het WK ploegentijdrit van as zondag nog maar eens… Dan zal ik er vast anders over denken. Maar zin heb ik er wel in! 52km afzien. Van start tot finish. De kuiten van de renster voor me bekijken, hopen dat ze nog even doortrekt en wachten op het ‘elleboogje’ voor ik aan mijn 20 seconden kan beginnen. En dan ben ik aan de beurt, 20 sec rammen en weer achteraan sluiten. 5 beurten wachten en dan mag ik weer! Tot we over de finish zijn. Het is lang geleden dat ik in zo’n sterke formatie een ploegentijdrit heb gereden, dus ik ben heel benieuwd hoe we ons kunnen meten met de andere ervaren teams.

Nog 52 km… dan weten we het :)

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed