Click for RSS Feed

Official Home of Wiggle High5 Pro Cycling

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
premax
wiggle-honda-pro-cycling-sponsors-117x76
kask
koo
thumbs_skinskopie
srm1
champion-system-logo
goexpro
Stampa
high5_thumb
scicon_thumb
Northwave
jessnew
thumbs_astutenew
honda_power_of_dreams_logo
colnago_0
tacx_velke
look-logo
deda

Kirsten Wild Blog: Zoals het klokje thuis tikt…

Eindelijk een paar dagen thuis. Na een volle maand met veel reizen ben ik eindelijk een paar dagen thuis. Natuurlijk is het fijn om met m’n 2e familie, de Wiggle-High5 ploeg, op stap te zijn, maar zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Afgelopen maand ben ik gestart bij Excel London om wat promotie werk te doen voor High5 en de dag erna de London Prudential Ride te rijden. Gelijk daarna vloog ik door naar Glasgow voor het EK baanwielrennen en aansluitend was er een trip naar Scandinavië voor de Worldtour Vargarda en de Ladies Tour of Norway.

Natuurlijk is het fantastisch om deze trips te maken, maar in de loop der jaren ben ik m’n thuis steeds meer gaan waarderen. Het is soms fijn om even met de mensen te zijn die me altijd steunen in mijn sportcarriere.

Komende weken staan voor mij in het teken van veel en hard trainen voor de Madrid Challenge. Stiekem kan ik niet wachten om weer op pad te gaan 😉

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed